Vihdoin olen saanut osan menettämistäni poneista takaisin. Lapsuuden ajan Lickety splitin sekä Parasolin. Vaihdoin ne Hopscotch-poniin mikä ei kuulunut lapsuuteeni.

Kummatkaan ei oo mitään priima kuntoisia, mikä ei ollutkaan mulle supertärkeetä, koska mikään varsinainen keräilijä en ole. Yritän pysyy noissa pezeissä, etten nyt näihinki hurahda. Kunnon takia sainkin yhden vaihdossa kaksi! 

Parasol oli ehdottomasti tärkein mulle mun lapsuuden poneista, diggailin sen glitter kuvioita sekä kivoja harjas värejä. Tässä on se vikana, että häntä on vaidettu johki muuhun karvaan ja harjaa on leikattu. Tykkäilin myös tän ponin nöyrästä asennosta, se ei yrittänyt olla mikään fiini, se vaan oli kaunis. Sama oli saduissa, tykkäsin jostain Tuhkimosta, koska se oli nöyrä, mutta hyvä ja sai lopulta kaiken. Tosi elämässä se ei ihan mee niin.

Tää Lickety ei ollu niin tärkee, joskus ajattelin et tää oli sellanen ylpee Prinsessa Ruususen tyyppinen hienostelija. Tässä onki sit vähän enemmän vikaa. Tää oli tosi likanen, sain Cifin avulla pahimmat pois, vielä on tussi viiva toisen puolen symboilen päällä mikä ei lähteny. Häntä ja harjaki taitaa olla jotain epä my little pony karvaa. Muistaakseni oikeen ponin tukka oli vaaleenpunanen. Pitäis ehkä värjää kreppipaperilla tai jotain. Syy miks laitoin märkään harjaan letit on se, että tällee tää oli mul lapsenaki - kikkaratukkanen.

Jesh! Ponien kotiin tulo on askelta lähempänä. Nyt puuttuu enään:

-Lemon drop

-Posey

-Confetti

-Baby sea (keltainen ankkauimarengas)

-Sellanen lila vauvaponi, en tiiä viel nimeä

-Ja sit semmosta pehmeää muovia oleva talli jonka sai avattua.